Καλωσήρθατε στο ταξί μας

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε όπου θέλετε με ασφάλεια,
άνεση & άριστη εξυπηρέτηση στο ταξίδι σας

Η έδρα του ταξί βρίσκεται στα Μέθανα της Τροιζηνίας και κάθε στιγμή σε όλο το 24ωρο, σας μεταφέρουμε όπου ζητήσετε, ευχάριστα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, έτσι ώστε ο πελάτης να ικανοποιηθεί πλήρως από το ταξίδι του και να διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις του από αυτό.

Ενδεικτικά μπορούμε να σας μεταφέρουμε από το αεροδρόμιο των Αθηνών ή από το λιμάνι του Πειραιά, στα οποία θα σας περιμένουμε, σε οποιαδήποτε περιοχή θέλετε.

Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε και οργανώσουμε για εσάς κοντινές και μακρινές εκδρομές σε παραλίες, αξιοθέατα και αρχαιότητες που εσείς θα επιλέξετε.

Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του ταξί, ο κ. Γιώργος Δρίτσας είναι ένας ευχάριστος και ευγενικός άνθρωπος, με τον οποίο θα μπορείτε να συνομιλήσετε κατά την διάρκεια της διαδρομής προκειμένου να σας λύσει τυχόν απορίες που θα έχετε, για τη διαδρομή και το μέρος που θέλετε να επισκεφτείτε.

 

Υπηρεσίες

Γρήγορο & ασφαλές

Είμαστε πάντα συνεπείς και ακριβείς
στα ραντεβού μας για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

24ωρη εξυπηρέτηση

Σας εξυπηρετούμε άμεσα κάθε στιγμή,
όλο το 24ωρο και όλη την εβδομάδα
όπου και να βρίσκεστε.

Πολυτελές ταξί

Το ταξί είναι Skoda superb, μοντέλο 2012, ευρύχωρο με ανατομικά ξεκούραστα καθίσματα και τακτικά service.

Μεταφορά αποσκευών

Το ταξί έχει πολύ μεγάλο και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τη μεταφορά πολλών αποσκευών.

Σας μεταφέρουμε σε όλες τις παραλίες &
τα τουριστικά αξιοθέατα και αρχαιότητες

ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΩΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΟΙΖΗΝΑ, ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ, ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ...

Επικοινωνία