Ζήστε την δική σας μοναδική εμπειρία
στο "Λιμανάκι"
 
Πως θα έρθετε

 Με το ferry boat από τον Πειραιά...

Με το ferry boat από το λιμάνι του Πειραιά φθάνετε στα Μέθανα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου  2 ώρες. Στη συνέχεια από τα Μέθανα, με το αυτοκίνητό σας ή με το λεωφορείο ή με ταξί, πηγαίνετε στο Βαθύ σε 10 λεπτά.

 Με το αυτοκίνητό σας...

Highslide JSΑν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε 2 περίπου ώρες.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό, κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β' - Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.

Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο.

Μετά από 25 περίπου λεπτά θα συναντήσετε στους Αγίους Αποστόλους μια διασταύρωση που δεξιά πηγαίνει για τον Πόρο και αριστερά για τα Μέθανα. Θα ακολουθήσετε τη διαδρομή αριστερά για τα Μέθανα.

Θα περάσετε από το χωριό "Μεταμόρφωση" και κατεβαίνοντας θα συναντήσετε το στενότερο μέρος της χερσονήσου των Μεθάνων, τις Κολώνες, αρκετά πριν τα Μέθανα. Στο σημείο αυτό θα στρίψετε αριστερά και σε 5 λεπτά θα βρεθείτε στο Βαθύ.